Pivo i kobaja

Pivnica na tri lokacije, na Vračaru, Zvezdari i Novom Beogradu!

Untitled-1O nama

Pivo i kobaja Hram

 

pk-b

Kod Hrama Svetog Save nalazi se naš prvenac, pab “Pivo i kobaja”. U ulici Braničevska 1, na Vračaru, prostor na dva nivoa smo uredili s’ ljubavlju i dosta truda. Enterijer prati priču o pivu, kao i o bajkerima, koji su nazad dobili svoje mesto u Beogradu, gde se osećaju što se kaže “svoj na svome”.

Medjutim, bilo da ste bajker, student, mladi ili malo stariji, nećemo Vas ostaviti ravnodušnim. Dovoljno je jednom da nas posetite i da probate stavke sa našeg menija i vidimo se sigurno opet. Samo što ćete drugi put, doći sa pojačanjem. Zanimljiv enterijer, dobra energija, kvalitetna hrana i pivo čine da budemo samouvereni. Puno truda, strpljenja i ljubavi je uloženo u lokal iz privatnih pobuda, sa ciljem da ga podelimo sa svima koji žele da jedu kvalitetne kobaje, piju pivo i dobro se provedu kod nas.

Proširili smo i samu ponudu, u vidu novih stavki na našem meniju. Najverniji posetioci su već izdvojili kao najtraženiju Pivsku kobaju, koja je začinjena i pikantna.

Na meniju je i doručak francuski, engleski i srpski, za sve ukuse i jutarnja raspoloženja.

Pivo i kobaja Garden

 

pkg

U maju 2016. ovorili smo još jedan pab ” Pivo i kobaja” na Zvezdari, u ulici Ruzveltova 36, preko puta TC Zira.

Ono po čemu je ovaj pab drugačiji, jeste velika i prelepa bašta, koja je nedavno dobila i nastršnicu… Učinili smo sve kako bi vaše uživanje bilo bolje i veće… Ovde vas takođe služimo sa ukusnim kobajama, špic rebrima, krilcima, nemačkim butkicama, odnosno sa svim onim ste već zavoleli, ali sada još bliže i pogodnije!

Ambijent smo uredili moderno, a opet autentično i tematski. Tu su sijalice od pivskih flaša, burici po plafonima, pregršt pivske dekoracije.

Nismo samo sjajno mesto preko dana, već ne zaostajemo ni po pitanju noćnog života gde uz provereno ukusne kobaje i pivomožete uživati sa prijateljima uz zvuke rok, džez ili pop muzike. Porcije su velike ili male, za svačiji ukus i stomak, a izbor piva zadovoljiće i najizbirljivije!

Ljubazno osoblje “Pivo i kobaja” , Vas čekaju svakoga dana od osam ujutru do jedan sat posle ponoći.

pivopije

“PIVO I KOBAJA” – LOYALTY KARTICE

Za sve verne pivopije, organizovali smo loyalty katrice, sa kojom imate priliku da osvajate NAGRADE i PUTOVANJA.

Pročitaj više….